Poziv na završni skup Erasmus+ projekta ‘CiELO’Circular Economy Lab & Observatory

Čast nam je i osobito zadovoljstvo pozvati Vas na završni skup (Multiplier Event) o Erasmus+ projektu ‘CiELO’, Circular Economy Lab & Observatory, kojeg priređuje V. gimnazija u Zagrebu, Klaićeva 1, u srijedu 14. lipnja 2023. s početkom u 18 sati. 

Riječ je o jednom od četiriju trogodišnjih međunarodnih Erasmus+ projekata na temu zaštite okoliša, održivosti i kružnog gospodarstva, u kojima učenici i profesori V. gimnazije sudjeluju s međunarodnim i domaćim partnerima, školama i institucijama, kontinuirano od 2014. godine. 

Na skupu će uvodno govoriti ravnatelj V. gimnazije, dr.sc., prof. Tihomir Engelsfeld, a projekt će predstaviti profesori-mentori na projektu i učenici V. gimnazije te partneri na projektu, prof. dr. sc. Lidia Hrnčević, Predstojnica Zavoda za naftno-plinsko inženjerstvo i energetiku s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gospođa Sara Fazzi iz obrazovne agencije CvicaMente iz Italije te predstavnici škola partnera.

Skupu će se obratiti i uzvanici i gosti, dr. sc., gospodin Julije Domac, posebni savjetnik Predsjednika Republike za energiju i klimu, predstavnici Grada Zagreba i Ureda za obrazovanje, kulturu i sport te Ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do utorka, 13. lipnja 2023. Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav,

dr. sc. Tihomir Engelsfeld,                                                                                                                   

ravnatelj V. gimnazije

U Zagrebu, 6. lipnja 2023.