Otvaranje ponuda na javni poziv za organizaciju izvanučioničke nastave, 1./2021.

Na temelju Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (Narodne novine, broj 67/14, 81/15 i 53/21), izvršen je izbor među pristiglim ponudama potencijalnih davatelja usluga za višednevnu izvanučioničku nastavu – maturalnu ekskurziju učenika 3.A, 3.B, 3.C i 3.F razreda, destinacija Srednji Jadran.

Na sastanku Povjerenstva za provedbu javnoga poziva, nakon otvaranja dviju pristiglih ponuda, iščitavanja, rasprave i izjašnjavanja članova Povjerenstva, kao jedina ponuda, koja zadovoljava uvjete tražene u javnom pozivu, jednoglasno je izabrana ponuda turističke agencije Spektar putovanja iz Zagreba.

Ponuda agencije Spektar putovanja odabrana je po kriteriju poštivanja svih propozicija javnoga poziva. Ponuda druge agencije koja se javila na javni poziv nije ponudila traženi smještaj u hotelu te je potpuno izostavila organizaciju raftinga/kajakinga na Zrmanji. Time je jednoglasno odbačena.

Roditeljski sastanak na kojem će biti predstavljen program izabranog potencijalnog davatelja usluge, bit će putem e-maila, u ponedjeljak, 19.07.2021.