LiDraNo 2017., županijska i državna razina

Podsjetnik: na županijsku razinu LiDraNa plasirala se predstava Or-Hamlet (Performans o Hamletu i/li svemu što se zbilo) u kojoj sudjeluju učenici Adrian Babić, Jan Čavar, Leonarda Frljak, Damian Humski, Karla Kijac, Anja Kovačić, Jana Mikoč, Gabrijela Perković i Lovro Rački (kojega je zamijenila Katarina Jukić), a dramaturgiju i režiju potpisuje prof. Vesna Muhoberac. Na županijsku razinu prošao je i Antonio Pehar govoreći Kranjčevićevu pjesmu Moj dom pod mentorstvom prof. Smiljane Karlušić-Kožar, literarni rad Denisa Meštrovića, novinarski radovi Sare Jurić, Karle Kijac i Domagoja Siča pod mentorstvom prof. Vesne Muhoberac. Izravno su se na županijsku razinu LiDraNa plasirale dvije radijske emisija novinarki i snimateljica
Romane Dusper, Sare Jurić i Gabrijele Perković, Al’ čovjek snuje (radiodrama o Kući Šenoa) i Femi Friday (novinarska radioemisije o stanu Marije Jurić Zagorke), kao i eKrik učenika-urednika Dominika Siča i učenika-grafičkog urednika Domagoja Fuka, pod mentorstvom Vesne Muhoberac.

Za državnu razinu predložena je priča Denisa Meštrovića, eKrik i radijska emisija Femi Friday.

Na državnu razinu LiDraNa pozvana je radijska emisija autorica Romane Dusper, Sare Jurić, Gabrijele Perković i mentorice Vesne Muhoberac. Čestitamo!