izgubljene stvari
1 {2}
slowe
# 05.02.2010 11:12
osnujem novi topic u vezi izgubljenih stvari.
pa kao prvo: izgubljen je mobitel vodafone 225, nista posebno ali bilo bi mi drago da se vrati zbog kartice, email mi je fjovanov@gmail.com, 4f razred, filip albert hvala unaprijed |
Arwena13
Pa kak si uspio mobitel izgubiti?
|
MissIndependent
Imam opsesivno kompulzivan poremecaj Poruke: 962 |
Tak sam i ja izgubila fotoaparat, odnosno netko mi ga je drpio, pa sam objavila da mi anonimno samo memorijsku da, nek si uzme fotić XD
|
Jarac
The Goat King Poruke: 857 |
Izgubio sam želju za učenjem :D jel našao itko?
|
matesonik
luftinšpektor Poruke: 1082 |
Ne, izgleda da je svima masovno nestala. Njusim belosvetsku zaveru... xD
|
Psyho_Myst
ja kroz selo mirišu čevapi iza ćoška sarma Poruke: 2789 |
isuse bože.
zoveš se filip albert. HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SpLiSh SpLaSh Poruka je uređena 3.3.2010 u 00:20 (Psyho_Myst) |
zli_limun
pure evil Poruke: 1077 |
zove se filip jovanović
ovo albert je patka. |
matesonik
Albert nije patka nego princ.
|
Jarac
The Goat King Poruke: 857 |
princ albert, genitalni pirs :D
|
matesonik
Ne znam sto je I. J. imala na pameti kad je Alberta okitila titulom princa. xD
|
slowe
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffu
|
MissIndependent
Na trenutak sam izgubila lozinku za svoj korisnički račun.
Prevrtile mi se posljednje tri godine na forumu u glavi XD |
MissIndependent
Usput, kad sam već tu a da ne tražim prikladan topik, treba mi mail od profesora Brođanca? Rekao mi je da mu pošaljem mail a ja to nemam, a pošto mi je samo tako rekao da mu pošaljem pretpostavljam da je samo mome oku nevidljiv. -.-\'
|
matesonik
Imas PM. Nema na cemu.
|
MissIndependent
Imas PM. .. xD
|
slowe