Zanima me nes u vezi sporta
{1} 2
Ana.
Anči :) Poruke: 4 |
# 07.07.2009 17:04 jedno pitanje,u kojem klubu treniraš? Poruka je uređena 7.7.2009 u 17:11 (Ana.) |
Dr.DoDeKs
Rukometni Klub Dubrava
Warum??????? Poruka je uređena 7.7.2009 u 18:34 (Dr.DoDeKs) |
Ana.
Anči :) Poruke: 4 |
aaa ništa...vidim da si pitao za košarku pa sam misla da treniraš košarku... ugl.... nije bitno
|
Dr.DoDeKs
pa kad sam dobar u kosarci lol nadam se
ajmo ljudi bice dosadno na forumu ako cemo od prvasica samo ja i offwinter spamati i sheewolf i sepa mozda |
Dun3
Ej..ja sam trenirala rukomet 8 god., pa sam prosle prestala i od tad idem na atletiku i odbojku...
ima netko nesto slicno? hoce bit jak tjelesni?...cula sam da za cure je..samo neznam jel profa samo stroga u ocjenjivanju ili se puno i radi i strogo ocjenjuje ili se samo puno radi ali svi imaju skoro dobre ocjene? |
Dr.DoDeKs
a sta ces team building zena kaj znas mozda je debela i to malo zesce pa joj je moto ako zelis seksi tjelo pumpaj pumpaj
ili op op skidaj kile op op da sretno svim curama na tjelesnom umro bi od smjeha da neko padne godinu zbog tjelesnog brijem da bi mu se u facu smijo |
Muay
Ovaj dodeks je neki nabrijani.
Cuj fraeru, tesko da bus upao opce u ekipu a kamoli u prvu petorku ak ne treniras kosarku :) |
Dr.DoDeKs
ma nisam nabrijan nego se osjecam sretno citaj kuverta ma ne salim se
|
Muay
ajme ja sam sretan sto sam izaso iz te proklete skole (jedva :p) a ti sretan sta si upo haha
|
Dr.DoDeKs
a da apa nije da idem mafiji
|
Muay
ah...skoro ;)
|
Kova
Dražen 4ever Poruke: 145 |
Što se tiče košarke kao ex kapetan mogu reči da je ekipa i više nego dobra, a mislim da bi ove godine trebali proći prvu skupinu... xP Sva pojačanja su dobrodošla i bit ćete promatrani na prvom treningu za koji će se već pojavit obavijest u školi i na netu...
|
Ana.