nina
logos 8D Poruke: 696 |
# 06.07.2009 10:14 ne nije pa kad vidis sulja iz necega npr fizika jer mi je profa bila katastrofa vidit ces nije nista popizdit ces lol definicija inicijalnog - test koji sluzi iskljucivo za provjeru predznanja. tu ne postoje ocjene koje se upisuju u rubriku, jel |
spica
Ne postoje ocjene ali profesor te zapamti kao loseg ucenika.
Kod nekih profesora to zna biti jako zeznuto. |
paddy
Sepa: pilek: hmhmhm.... ima li ovdje itko od prvasica, a da ide u B program..?? =) Ja idem u program B i na etiku. Iz Kustošije sam. aaaa... lijepo.. :DD ja isto na etiku.... bas mi je drago... =) Javlja se jos jedna eticarka (?) iz programa B. ^^ S Tresnjevke. :D |
Dr.DoDeKs
buduci ??? wtf doro a sada prevedi za nornalne ljude
|
pilek
=) Poruke: 23 |
Javlja se jos jedna eticarka (?) iz programa B. ^^ S Tresnjevke. :D drago mi je... :DD |
nina
logos 8D Poruke: 696 |
Ne postoje ocjene ali profesor te zapamti kao loseg ucenika. Kod nekih profesora to zna biti jako zeznuto. inicijalni sluze tome da profesor vidi kakvo stanje ima u razredu, da vidi sto ucenici ne znaju i na kojem gradivu treba posebno poraditi. ne uzimaju za zlo ako netko nesto ne zna. svjesni su toga da je svaka osnovna skola drugacija i da jednostavno nije moguce da svi imaju isto predznanje. ja sam inicijalni iz engleskog napisala ocajno, za trojku ako se ne varam, i to mi kasnije nije nimalo odmoglo. nije me profa gledala kao loseg ucenika, dapace profesorima, ja mislim, nije toliko vazno ako u pocetku znas nesto losije od nekog drugog. bitnije je koliko ces si truda dat na njegovim satovima i koliko ces sada raditi =) |
pilek
=) Poruke: 23 |
slazem se s ninom... :DD
iako mislim da se za taj test ipak treba malo potruditi (ja ih po obicaju napisem uzasno) bas zbog dojma profesora o tebi, on mora dobiti barem nekakav dojam o uceniku nakon tog testa... =) ... be yourself no matter what they say ... Poruka je uređena 6.7.2009 u 19:40 (pilek) |
anks
kidrock Poruke: 1 |
xD Pa vi svi uzeli A program... Ima li tu netko ko je uzeo C program? :D ja sam uzela C program. i vjeronauk. :D |
Dr.DoDeKs
ja c vjeronauk
|
she_wolf
heavy metal thunder Poruke: 9 |
she_wolf: xD Pa vi svi uzeli A program...Ima li tu netko ko je uzeo C program? :Dja sam uzela C program. i vjeronauk. :D jeeee...napokon netko :) ja sam uzela etiku,ali nije vazno... mogli bi bit zajedno u razredu :D |
Dr.DoDeKs
eh :P? da pa mogli bi si ti birala smjenu or??????
P.S.jel jos netko hala dotu ili cod 4 ? Poruka je uređena 7.7.2009 u 00:27 (Dr.DoDeKs) |
mito
vidite kak se zovem. dolazim iz prečkog. kaj su svi iz programa A uzeli etiku???
btw jel profe čitaju ovo. kad cemo doznat koji smo razred i s kim smo u razredu. i kaj smo mogli birat smjene tak sam nešto pročito tu? |
spica
vidite kak se zovem. dolazim iz prečkog. kaj su svi iz programa A uzeli etiku??? btw jel profe čitaju ovo. kad cemo doznat koji smo razred i s kim smo u razredu. i kaj smo mogli birat smjene tak sam nešto pročito tu? Profesori ovo mogu čitati. Imaju svoje acc-ove, a kak za sad forum stoji svatko moze, jer gosti imaju pristup svim informacijama. Admin to moze promjeniti. U kojem si razredu mozda tek saznas na jesen, na prvi dan skole. Neki pricaju da ce biti objavljeno na stranici i prije. Smjene si mogao birati ako ides u A program. B i C su mežusobno u suprotnim, B je samo 1 razred pa nisi ni mogao birati smjenu. Mogao si birati i skim zalis biti u razredu. Vjerunauk i etika su u istim razredima samo na tim satovima su odvojeni vj/etika. Ove godine ih se je dosta prijavilo na etiku, jos na jesen sve jos jednom pitaju hoce li vjerunauk ili etiku sto znaci da se jos mozes predomisliti. |
spica
Kad smo vec kod spamanja.
Kada idete spavati? Ja idem u ponoc. |
spica
|
nina