Lijenost_je_car
How the hell did I get here? Poruke: 130 |
# 27.09.2007 18:33
Ajde ljudi, ubacite malo smjeha =)
da čujemo šta se sve doagađa pod satovima... |
Lijenost_je_car
How the hell did I get here? Poruke: 130 |
slobodno pišite...
:P |
Ilee
Antenna boy Poruke: 79 |
Ajd da započnem... Danas na povijesti...
Nećemo imenovat... khm, profesora... Industrijska revolucija... bla, bla... "Ugljen se pretvara u vodenu paru" |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
povijest, vjerojatno isti profesor
pa ne znamo sa sigurnošću, možda kad bi imali vremenski vremeplov... fit ta burn |
matesonik
luftinšpektor Poruke: 1110 |
Povijest
Prof: Ko su bili Mongoli? Ucenik: kartazani! Drugi uc: madjari! I kod nas je bilo vremenskog vrenmeplova... :D latinski: Miklic je valjda prosvikao... Filip Albert...boga ti, zove se kao da je princ od Monaka... Vjeronauk: Ucenik: Bogu je dopi... Ananija... Matematika: Nemoj ici u svadbu bez one stvari! Ovo je mali dio ovotjednih. Cek da iskopam lanjske teke, pozdai je sve pilo ispisano tim glupostima... Some people like to call me Chuck. It\'s Charles and you are shit outta luck. Poruka je uređena 27.9.2007 u 18:59 (matesonik) |
nina
logos 8D Poruke: 696 |
hehe, i ja uvijek pisem u knjige takve stvari, pa se kasnije tome smijem :)
neke od novijih: ucenica:profesorice, vi ste tako fleksibilni profesorica:naravno...imam RBA paket ucenik:u mezopotamiji su zivjeli Sumerani..., Egipcani profesor:otkad je svijeta, muskarci su blesavi ponavljanje rijeci prije sata njemackog (tekst o djecaku Tobiasu)... ucenik: Tobias,.. sta je to, frižider?? profesorica uceniku: ti si ko mali zeleni! Talk don't talk if you've nothing to say Walk don't walk if your feet don't know the way |
matesonik
luftinšpektor Poruke: 1110 |
Skoro zaboravih fascinaciju parenjem virnjaka jedne nase profesorice...
Some people like to call me Chuck. It\'s Charles and you are shit outta luck. |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
farka carica komentira zagrebacke cure s novim likom koji je doso iz zadra: dalmatinke su zgodne cure, al samo dok sute
fit ta burn Poruka je uređena 27.9.2007 u 19:15 (Phix) |
purgar
fuck yeah! Poruke: 2036 |
prof: a u ozonskom omotaču, crne rupe idu...
Property of black rose |
Unna
honey bunny Poruke: 457 |
imali hinduistički sat ili sta vec..mirisni stapici i tako te stvari..
prof: PAZITE!! Nemojte klupe zapaliti!! (histerično...cijeli sat tako..) i kad je napokon zvonilo.. PAZITE! ucionica ce se zapaliti, nemojte ostavljat stapice na klupe vec ih na papiru ostavite! :/ tuzno je to... Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva. |
G0ST
Poljska u mom srcu... Poruke: 477 |
latinski:
profesorica: a sto ti to, [ime ucenika cenzurirano], radis umjesto da slusa mene dok objasnjavam komparaciju pridjeva? ucenik: upalo mi nesto u oko.... profesorica: pazi da ti nesto i ne ispadne... --- fizika: profesor: znate li vi sto bih ja htio imati sto ima mladen grdovic? ucenik: kosu? "Vre i svoj jezik zabit Horvati hote \\ ter drugi narod postati. " -- Pavao Stoos. |
nina
ucenik: profesorice, kako mozete biti takvi? ici cete u pakao...
profesorica:...pa dobro... ionako kazu da je u paklu ekipa Talk don't talk if you've nothing to say Walk don't walk if your feet don't know the way |
zli_limun
pure evil Poruke: 1085 |
matematika:
(lik spava pod satom) profesor: [ime ucenika cenzurirano], kad si jucer isao spavati? ucenik: oko 10 profesor: a s kim? ucenik: s plisanim medvjedicem Geografija profesorica: što je to polarni dan? ucenik: Polarni dan je kad dan traje cijelu noc --- profesorica: Kakva je geografija znanost? ucenik: znanstvena Latinski: profesorica: prevedi mi rečenicu sad. učenik: šta? profesorica: [ime učenika cenzurirano], nemožeš se ti meni obraćati sa "šta"... kaže se "molim". učenik: šta? --- profesorica: Imate koncentraciju mrtvih konja Povijest: profesorica: sto se uzgajalo u neolitiku? ucenik: salatica You can give a man a fire and he'll be warm for a day, set a man on fire and he'll be warm for life! |
nina
imam neki feeling da znam ucenika kojeg limun cesto spominje u ovim provalama XD
na latinskom profesorica ispituje rijeci... profesorica: brada ucenik (zbunjeno): brada?? profesorica: da, brada. skup dlaka na licu covjeka... obicno muskaraca, ali nije pravilo na matematici... rjesava se zadatak u kojem treba dokazati da neka jednadzba vrijedi profesorica: i, sto smo dokazali? ucenik: dokazali smo da ovo zapravo uopce nema smisla. Talk don't talk if you've nothing to say Walk don't walk if your feet don't know the way |
fall_out_girl
Music is my life Poruke: 229 |
aaa zakon tema :DD
Music.We do it for the passion.The love.The want.The need.The feeling.The good times.The bad times.Cause we were born to do it. |
Lijenost_je_car