Deni
# 03.10.2007 16:25
bila to uvreda ili ne,nabrijana si.
|
supergirl
she walks in beauty like the night Poruke: 309 |
ma fala
Are you....comparing me to God? I mean, that's great, but just so you know, I've never made a tree. |
Deni
nema na čemu
|
supergirl
okay-back ontopic-bilo je bas dobro jucer na debati-fakat smo nekaj uspjeli napravit...jee...
Are you....comparing me to God? I mean, that's great, but just so you know, I've never made a tree. |
Kapetan_Zaspan
okologuzno govnogutalo Poruke: 303 |
to su bili logički trokuti...LOGIČKI TROKUTI, jebeni sladoled po peti put
I love talking about nothing...it's the only thing I know anything about-Oscar Wilde... |
supergirl
znam, to sa sladoledom je dosta glupo, ali ako oni to tak rade ne mozes ih natjerat da to promijene-ali stvarno-debatiranje na tezu treba jesti sladoled je jedna od najvecih gluposti ikad
Psyho_Myst
ja kroz selo mirišu čevapi iza ćoška sarma Poruke: 2789 |
još gore od toga je činjenica da ti to komentiraš na forumu sa takvim žarom.
e majke mi, svake godine postajete sve opsesivniji sa stvarima za koje mislite da su jako kul. i da ste vi zbog njih kul. ono, e, niste. idem na rikon. SpLiSh SpLaSh Poruka je uređena 4.10.2007 u 23:58 (Psyho_Myst) |
zli_limun
pure evil Poruke: 1085 |
'đenja
You can give a man a fire and he'll be warm for a day, set a man on fire and he'll be warm for life! |
supergirl
ugl...kaj je bilo danas? kako nasa EU vojska od cak 1500 vojnika?
Kapetan_Zaspan
ma ništ, ta vojska prema novijim navodima ne postoji, a ako postoji šta nam se hebe za 1500 vojnika...
I love talking about nothing...it's the only thing I know anything about-Oscar Wilde... |
Psyho_Myst
kad završim fax. bit će ih 1501.
da sam na vašem mjestu tada bih se zabrinula. SpLiSh SpLaSh |
Kapetan_Zaspan
to po svoj prilici slovenija šalje svoj doprinos...
Psyho_Myst
xD
SpLiSh SpLaSh |
supergirl
lol
DarkLunaPhantom
e baš to
|
Deni