Poziv novim webtimovcima
1 {2}
Sino
Good guy Poruke: 786 |
# 06.07.2007 00:50
Pa eto, moglo se to i tako nazvat... Recimo da se aktivni webteam veceras sastao... I recimo da smo se sve u detalje dogovorili, tako da ja sada iskljucivo na svoju ruku ovo pisem :P
Uglavnom, ovom prilikom bih pozvao sve stare i novopridosle ucenike nase skole da se, ukoliko imaju ambicija ili ideja, prikljuce Peta Webteamu. Ono sto nam posebno treba su moderatori, koji su ocito malo zaspali u posljednjih nekoliko mjeseci. U slijedecih nekoliko dana procackat cu po popisu istih, a ovdje bih molio da se jave oni sa iskrenim ambicijama za to mjesto. Drugo mjesto, sada trenutno ne toliko hitno, ali definitivno jako vazno do jeseni je mjesto web programera. Nije toliko nuzno da isti rastura PHP, HTML, JavaScript i kompaniju (makar bi bilo lijepo da nesto zna), ali je vazno da je voljan puno uciti. Trece, tko god ima zamisli oko dizajna, takodjer je dobrodosao da se javi. Nije da planiramo novi dizajn (ovaj je relativno nov i nije los, dapace), ali bi ga trebalo doraditi. Recimo, korisnicke stranice bi mogle krenuti na remont, arhiv bi se mogao doraditi itd... Molio bih zainteresirane i u ovom podrucju da se jave. Ovdje je potreban iskljucivo smisao za dizajn i snalazenje u bilo kojem editoru grafika, ako vam je po volji, moze i Paint (makar mnogi od nas preferiraju Photoshop). Malo smo zaspali posljednjih mjeseci, no sad b to trebalo nadoknaditi. A i bilo bi dobro da Webteam vise ne cini pet nadobudnih ludjaka, nego da se posao podijeli na malo vise ljudi. Ne brinite, nece puno posla biti prije jeseni, al ovo je cisto da se od devetog mjeseca moze poceti. Tada negdje dolaze novi serveri najvjerojatnije pa bi mogli malo pocistit smece prije nego se preselimo... :) Of all the things I lost, I miss my mind the most... Poruka je ure?ena 6.7.2007 u 00:51 (Sino) |
cruella
iako neznam puno o informatici,znam bit moderator (bila sam na par manjih foruma,onim kvartovskim :) )
pa u krajnjoj nuždi (lol) moš'te pozvat mene,iako sumnjam jer barem u petoj ima comp-freakova,tak da... btw,jel ovo kaj ti stoji u potpisu reko ozzy? |
Rodolfo
Horde FTW! Poruke: 12 |
Našli ste još jednog čovjeka.
"I nogom u guzicu je korak naprijed." |
Frenky
count me in!
neznam puno bas o programiranju ali sam voljan uciti! ali tek od 9. mjeseca..... |
freakonaleash
rock the house! Poruke: 118 |
ajde i ja bi se pridružila, morala bi malo usavršit html ali sam voljna učiti...
I don't regret for the things I've done, I regret for the things I haven't done. I am not sorry for the things I've said, I am sorry for the things I haven't said. |
Lijenost_je_car
How the hell did I get here? Poruke: 130 |
ja imam blog pa mi html nije problem veliki, mislim da dosta znam pa bih se i ja priključila...a znam baratat i CSS-om donekle
|
-zany-
conquering my childhood Poruke: 181 |
ja nisam voljna uciti programiranje, tj. kad bih i bila netko bi izgubio zivce i ubio me
dakle ako vam stvarno fali moderatora javljam se, a o dizajnu cemo najesen ljudi nema skole, opustite se malo :) |
A_Zac
Može ;)
We are the knights who say: Ni! |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
nisam clan web tima, ali ako moze, javljam se za posao moderatora
fit ta burn |
MissIndependent
Imam opsesivno kompulzivan poremecaj Poruke: 962 |
Ja cu vam čistit tipkovnice,,,,,,,,,,,,,,,,,,hhhhhhhh,,,;)
Dream brother, my killer, my lover. |
-zany-
trebamo osnovat fan club, koji ce ubit ljude koji govore protiv web tima
meni je njih zao :) |
MissIndependent
Mislis na mene?
-zany-
ubit tebe? :) ne, zasad
|
MissIndependent
A, adobro,,,a i da hoces,,,nisi jedina,,,,,,,,,,,,,hhh,,,,,,,,,,,,,ma mislila sam da je moja sala s tipkovnicom neshvaćena,,,,,,bah;)
purgar
fuck yeah! Poruke: 2036 |
ja mrzim web team...for kicks and giggles...
Property of black rose |
Sino