Frinx
# 05.03.2007 18:16
Neznam jeste primjetili ali u takozvanom userbaru (ovo zeleno, ne, ne na vrhu nego malo dole) vam se pojavio link na kalendar.
Na njemu čete moći pregledavati puno toga, a najviše će vam se vjerojatno svidjeti rođendani. Još uvijek je u razvoju pa imajte razumijevanja i ovdje prijavite sve bugove, isto kao i sve što vam se sviđa i ne sviđa i sve što bi mijenjali. TNX |
black_rose
prof. dr. sc. mg. ph. ing. Poruke: 1482 |
uuu, ja bum ti prva prigovarala!!! lol
najprije ti se moram ispričat kaj sam te deknula po noseku danas, sry, nisam namjerno... a što se tiče kalendara, nema petog mjeseca (htjedoh si provjerit kad mi je točno ročkas... xD), ide samo u sljedeći, i kad npr. stisnem na onaj link plesovi u paru, pojavi se minijaturna slikica od w.t., koja vodi na index pak... eto... Owner of purgar |
Frinx
a to sam jutros malo sheb.... bum veceras slozio
|
world_traveler
moja slikica... kak je to kuul... :P
i da.. kalendar je totalno kul... posebno ove boje.. kombinacija za pet.. :P putujmo zajedno... :) |
vexation
poeta ludens Poruke: 1019 |
izvrsno!
Postoje opravdane sumnje da sam pravi genije, samo što više nemam pojma šta bih s tim. |
Tina
da,super je kalendar... :)
|
Ivan
Nda. Kalendar će uskoro biti redizajniran zato što se vizualno baš i ne uklapa u ostatak stranice.
![]() |
Šija
navijači u zatvorima, pedofili na slobodi Poruke: 183 |
super
"Ja ne lažem, samo povremeno govorim neistinu, a to je puno pristojnije." |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
i ovdje prijavite sve bugove... ne radi: "iđi" inače, bravo, sve pohvale i, sada je to moderno govoriti, svaka čast! fit ta burn |
Niko
Primjetio sam da su upisani i rodendani bivsih ucenika V. gimnazije...Nije da mi smeta,ali jel ima neki poseban razlog?
Only the sky is the limit |
Frinx
ispisuje rodendane svih korisnika koji imaju login na nase stranice, pa ces mozda nac i neku tetu čistalicu
idi cu veceras popravit |
Sino
Good guy Poruke: 786 |
Nda. Kalendar će uskoro biti redizajniran zato što se vizualno baš i ne uklapa u ostatak stranice. Of all the things I lost, I miss my mind the most... |
Frinx
ne radi: "iđi" inače, bravo, sve pohvale i, sada je to moderno govoriti, svaka čast! popravljeno @sino vec sam se naviko lol Poruka je ure?ena 5.3.2007 u 23:31 (Frinx) |
Direktrissa
The Dead Girl Poruke: 889 |
idi cu veceras popravit Pa to je OK, zašto bi to mijenjao? Musing on the idea of setting someone on fire doesn't mean you really want to set them on fire, it's just the thought of it that makes you happy, but only for a second and then you feel bad, but that second can be a lot of fun! |
Frinx
Primjetio sam da su upisani i rodendani bivsih ucenika V. gimnazije...Nije da mi smeta,ali jel ima neki poseban razlog? ja ne bi ali bi Niko |
Frinx