PureDanceEnergy
la Luna ;)) Poruke: 929 |
# 14.02.2007 15:47
ja tražim partnera za ples,
a nudim... ovaj, khm... poduku iz nečega, ovisi što vam treba :D peta gimnazija je deseti krug pakla koji dante nije vidio jer nije imao dovoljno bodova za upad :))) by anonimus... |
Direktrissa
The Dead Girl Poruke: 889 |
A sad za ozbiljno:
Tražim seriju Rome. Ako ju netko ima, neka mi se javi na PM, mejl (irmaster@gmail.com) ili na već provajdan broj moba (da, pravi je :D ). Musing on the idea of setting someone on fire doesn't mean you really want to set them on fire, it's just the thought of it that makes you happy, but only for a second and then you feel bad, but that second can be a lot of fun! |
zli_limun
pure evil Poruke: 1085 |
Imam ti cjelokupnu njihovu diskografiju, pa se javi, donesem ti što trebaš. Ja tražim nekoga tko ima stvari Satana Panonskog i stvari od Hesus Attora E da, i Enigmu. zahtijevas nekakvu placu? il to dobim besplatno? =)) You can give a man a fire and he'll be warm for a day, set a man on fire and he'll be warm for life! |
Psyho_Myst
ja kroz selo mirišu čevapi iza ćoška sarma Poruke: 2789 |
issa mislim da je imam, stari mi je to kupovao, samo ga moram pitat di je to, a trenutno je na putu.
javim. i da, još gledam sejlor mun, imam još 2 cd, pa ti onda vratim :D SpLiSh SpLaSh |
Direktrissa
The Dead Girl Poruke: 889 |
Nema beda, sam ti gledaj. Drago mi je širiti kulturu sejlorica. :D Zauvijek zahvalna za informacije o Romeu.
Musing on the idea of setting someone on fire doesn't mean you really want to set them on fire, it's just the thought of it that makes you happy, but only for a second and then you feel bad, but that second can be a lot of fun! Poruka je ure?ena 15.2.2007 u 13:26 (Direktrissa) |
Psyho_Myst
IZNAJMLJUJEM
dakle, ja iznajmljujem jednu uber hot medicinsku sestru za privatnu njegu. odaziva se na unna. al iznajmljiva je samo do četvrtka (tak negdje, il do utorka... nisam ziher...) (CIJENA PO DOGOVORU) SpLiSh SpLaSh Poruka je ure?ena 17.2.2007 u 12:39 (Psyho_Myst) |
Unna
honey bunny Poruke: 457 |
hahahhahaha
frikusho i još se durim što se nisi zamaskirala.. sam probaj u utorak doć u normalnom izdanju...(to ionak nije moguće..) Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva. |
El_Fantazista
pesimistične logike Poruke: 57 |
trazim konkurenciju za kruznog napadaca (pivota), al mislim da takvog nema
auuuu.....sta smo samouvjereni Dostupan po promotivnoj cijeni.... |
vexation
poeta ludens Poruke: 1019 |
a to si ti unna bila u kostimu medicinske sestre??
već sam ti rekao na stanici, dobar kostim ;) Postoje opravdane sumnje da sam pravi genije, samo što više nemam pojma šta bih s tim. Poruka je ure?ena 17.2.2007 u 14:13 (Werther) |
Unna
a to si ti bio na stanici?! nisam skužila... fala
btw kostim je home made Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva. Poruka je ure?ena 17.2.2007 u 15:16 (Unna) |
vexation
poeta ludens Poruke: 1019 |
wow, onda jos vece pohvale ;)
Postoje opravdane sumnje da sam pravi genije, samo što više nemam pojma šta bih s tim. |
Unna
tnx.. NEKI su se potrudili i doma sami radili kostime, dok se drugi uopće NISU zamaskirali..a obećali su... ono.
utorak!! Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva. |
Psyho_Myst
a i misla sam da je utorak......
ono.... ddd....netko mi je pokro ideju...ono.... pa je glupo da budu dve mjesečeve ratnice.... ddd..... SpLiSh SpLaSh Poruka je ure?ena 17.2.2007 u 17:00 (Psyho_Myst) |
black_rose
prof. dr. sc. mg. ph. ing. Poruke: 1482 |
tražim neku curu za frenda... ima 21 godinu, studira informatiku, nadasve simpatičan, nosi šiltericu... (sajko? )
Owner of purgar |
Psyho_Myst
looool
reci saši da ćemo uskoro pisat test iz infice pa da bi mogli jednom na kavu- uostalom u zadnje vrijeme u vašem društvu se osjećam ko on!! ![]() SpLiSh SpLaSh Poruka je ure?ena 18.2.2007 u 14:58 (Psyho_Myst) |
PureDanceEnergy