index.php
Ovo je tekst pod avatarom Poruke: 468 |
# 25.12.2006 13:55
Meni bilo malo dosadno u badnjoj noći, pa sam se primio posla i napravio jednu skriptu za smajliće koju će moći koristiti samo vlasnici Firefoxa jer se skripta ubacuje pomoću jedne ekstenzije.
Ako se odlučite za dodavanje ove skripte svom Firefoxu, morat ćete prvo skinuti ekstenziju koja se zove Greasemonkey. Nju možete skinuti ovdje. Nakon što se instalirali ekstenziju, resetirajte Firefox. Poslije resetiranja spremni ste za ubacivanje skripte. Nakon što kliknete ovdje, pojaviti će vam se opcija Install. Kliknite na nju i skripta je ubačena. Sad ćete kad pišete post imati i mogućnost ubacivanja smajlića jednostavnim klikom na željenog. ![]() ![]() Ovo je signature |
mischa
vau :D
|
index.php
jelda da je kul
Ovo je signature |
Ivor
najs, svaka čast ;) FireFox rula.
Samo, ne sviđaju mi se smajliji koje si stavio. Ako se odlučim dodati ovu ekstenziju, slobodno ubacim sebi neke druge?:) |
ich_LIBA_dich
Akcident :D Poruke: 799 |
hvala :))
& Lalica
"Glupost je nebeska sila koja djeluje kao teža ili kao svjetlost , kao vođa i , uopće, kao svemirski elemenat." |
index.php
ajd, nadam se da ce bar netko i skunut
Ovo je signature |
Choc
web & stuff Poruke: 586 |
Iako ne koristim Firefox, dobra je ovo stvar... Od kud si skinuo smjliče?
|
vexation
poeta ludens Poruke: 1019 |
weeee!!
jel plakanje od sreće oksimoron(il mozda paradox) Postoje opravdane sumnje da sam pravi genije, samo što više nemam pojma šta bih s tim. |
banana
Da vidim jel će mi uspjeti :hulic:
|
banana
:hulic:
:hulic: |
banana
Damn nejde!
|
index.php
imao sam ih vec na kompu od nekud, ne znam tocno
Werter: oksimoron Ivor: zasto ne Ovo je signature |
josipa
Hvala, hvala Tomi_G
|
| index.php | # Izbrisana poruka |
| index.php |
#
Izbrisana poruka
|
index.php
Ako se odlučite za dodavanje ove skripte svom Firefoxu, morat ćete prvo skinuti ekstenziju koja se zove Greasemonkey. Nju možete skinuti 

& Lalica
"Glupost je nebeska sila koja djeluje kao teža ili kao svjetlost , kao vođa i , uopće, kao svemirski elemenat."