| Sino | # Izbrisana poruka |
Ivor
# 08.11.2006 13:08
Kvazipanel gore desno, onaj koji se otvara, ne radi kak spada, a i ako ga uspijemo otvoriti, automatski se zatvara makar je pointer iznad njega što nam daje nekih 2s da se odlučimo što želimo kliknuti.
Ponekad se otvaranjem indexa ili forumu zna desiti da izbaci neku grešku pa treba refreshati. Edit:Isprika, panel sada radi kak spada, nisam dugo bio isprobavao. Poruka je ure?ena 5.2.2007 u 19:19 (Ivor) |
| Ivor | # Izbrisana poruka |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
# 08.11.2006 14:36
ne radi "obriši popis" na nepročitanim porukama
fit ta burn |
fmatovinovic
i još nešto: ne znam da li je to namjerno napravljeno ali linija na nepročitanim porukama ispod popisa podforuma malo...iskače, kao da je slomljena; znam da je to nešto čisto periferno, ali eto...
fit ta burn |
| FemmeFatale | # Izbrisana poruka |
ONeill
kil onil Poruke: 263 |
# 08.11.2006 21:25
Nije mi jasno za sta sluzi ovo "izbrisana poruka". Kad netko izbrise poruku, ta poruka bi trebala jednostavno nestati, a ne ostavljati smece za sobom...
|
fmatovinovic
možda bi bilo dobro da samo admini mogu vidjeti ovo "izbrisana poruka" jer tako i tako obični korisnici od toga nemaju nikakve koristi, a i forum je ružniji;
a kada se nečija poruka editira mislim da bi trebalo napisati da je poruka promijenjena, kada i od koga fit ta burn |
DarkLunaPhantom
kada je neka poruka izbrisana, poruka koja je odmah ispod nema datum i vrijeme pisanja... primjer se vidi ovdje na ONeillovoj poruci...
|
Nika
A di su "korisnici"? (onaj popis tko je kad bio)
Life is not mesured by the breaths you take, but by the moments that takes your breath away... |
Choc
web & stuff Poruke: 586 |
To sa izbrisanom porukom je u neku ruku dobro, jer drugi korisnici vide koliko smeća netko radi.. Biti će malo drugačije složeno prelamanje stranica, ali "izbrisane poruke" ostaju. Svaka stranica će priakzivati deset poruka + one izbrisane koliko god ih ima između.
Editirane poruke će dobiti nekakvu napomenu. Pregled svih korisnika vjerojatno neće biti omogućen (možda će se moći pregledavati samo aktivni korisnici). |
fmatovinovic
tagovi vidljivi/omogućeni samo neulogiranim korisnicima
fit ta burn |
J.A.
kemičar Poruke: 294 |
Avatar se ne moze promijeniti niti ukloniti.
|
fmatovinovic
zahvaljujem se na tagovima
fit ta burn |
Choc
web & stuff Poruke: 586 |
Zahvaljujem kaj si to javio... Samo napišite ako nekaj šteka. Unaprjed hvala
|
Ivor