Zagi
Totalno in... Poruke: 178 |
# 02.11.2006 22:19
ili jos bolje operu...
pa ce vam stranica od skole izgledat kak treba... ![]() |
emptii
ma ekstenzija je luda al bi se mogla prilagodit i na IE zar ne?
|
Ivor
Ne bi. Mogli bi se korisnici IE-a prilagoditi na Mozillu.
|
emptii
a i to bi bilo dobro :P
|
Bojan
Nece mi downloadat... jel to samo meni ili...?
|
Sino
Good guy Poruke: 786 |
samo tebi :P
Of all the things I lost, I miss my mind the most... |
Sino
Vulverin, ajd please napisi kratak tekstic o svojoj ekstenziji pa mi ga posalji, bumo ju metnuli kod nas na stranicu... autor naravno ostaje, ne brini :)
emptii
gle svi kojima se nece downloadat malo pricekajte, meni se pocelo skidat tek nakon oko 1 min
|
Ivor
Sino kolko kratak, dvije-tri rečenice je ok? Pošaljem ti na mail to onda.
Da, samo jedna stvar, se može složiti da bude dostupna na download samo logiranim korisnicima? |
Sino
pa, moze se slozit, al neznam koliko je to dobro... ja bi za sve... eh, i da... ajd malo vise od 2 recenice... probaj jedan pristojan odlomak, koliko uopce o tome mos pisat.. al da ne bude samo: "evo, ovo je ekstenzija, skinite ju"...
Ivor
eto, poslah ti mail. zapravo, 3 maila, prvi koji je dobar, drugi koji je slučajno otišao i treći koji objašnjava da trebaš u obzir uzeti samo prvi xD
|
Major_Stitch
daj posalji tu ekstenziju na Mozilla Add-ons.
Tak ce svima biti lakse za download a mozda nekoga i navuces na ove stranice :) Djeca su najraširenija spolno-prenosiva bolest... |
dr.Rakonja
netreba to slat na add-on. za ljude kojima treba, lagano to nađu ovdje, a kaj će englez na ovoj stranici radit?
|
Sino
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
ovo ne spada pod ekstenzije ali spada pod firefox:
počelo je alfa testiranje firefoxa 3, nazvanog gran paradiso; sav info možete dobiti na bugovim stranicama napomena: bookmarksi se ne brišu, ali add-onsi nisu kompatibilni fit ta burn |
Zagi