Topić
MI HRVATI !!! Poruke: 55 |
# 27.09.2006 16:36
Evo Borac
napravljeno e ovako vec znate da ovaj petak ( 29.09.) nema treninga i da je sljedeci 06.10. Perić mi je reako da je tekma 14.10. -> to je subota u onoj obavijesti pise da je 06.10. zadnji trening zas ne bi bilo 13.06. , to je isto petak Bog i Hrvati |
Sgt.Jamie
just kiddin Poruke: 407 |
e za to neznam, brijem da ce i tad biti, zaboravih na njega
ddd-ddd-ddd-damn |
Topić
evo i link
http://www.sport-ucenika-zg.hr/srednje/kosarka/kosarka.html kolko vidim igramo 14.10. u 8:15 s geodetskom skolom Bog i Hrvati |
Sgt.Jamie
Ljudovi, dobio sam informaciju da je trening u petak u 19 h
to ste naravno vec znali tak da nea svrhe ovaj post o obaveznom donosenju opreme necu niti pricati ali ima jedan nova vijest, meni trebate donijet svako po 10 kn, jer vam dajem vijesti kad je trening, hehehehehehehe, just kiddin' Vidimo se, poz ddd-ddd-ddd-damn |
Topić
za one koji ne znaju
sutra zadnji trening prije prve tekme onih 15 obavezno doc Bog i Hrvati |
Sgt.Jamie
Tekma je prosla dobro, pobjedili smo geodetsku, izvjestaj do kraja dana
ddd-ddd-ddd-damn |
Topić
sad smo jedan korak bilze prolasku u sljedeci krug natjecanja
baravo za nas Bog i Hrvati |
zlocko
racunajte na nas... Poruke: 1 |
Svaka cast!
protiv III.gimn cete/cemo malo teze, ali uz adekvatnu navijacku podrsku i naravno Niksicevu prisutnost (kako duhom, tako i tijelom)...sve je moguce... Šta u životu znače predmeti s faksa kad jedno su knjige a drugo je praksa. |
T-Mac
haha
kak to da si se ti zlocko sjetio doc na forum??? |
Sgt.Jamie
hvala, si bio na tekmi?
ps. nitko ne ocekuje nista protiv III, ali zato je tu IV, sto ce biti najvaznije pobjediti jer ta tekma odlucuje tko ide dalje ddd-ddd-ddd-damn |
PureDanceEnergy
la Luna ;)) Poruke: 929 |
je, je , dobit ćete vi i treću,
samo da ja nađem načina da jessica alba dođe ometati protivničku ekipu :))) ma možete vi to i bez nje, vjere malo! peta gimnazija je deseti krug pakla koji dante nije vidio jer nije imao dovoljno bodova za upad :))) by anonimus... |
Sgt.Jamie
hehehehe, hope so
ddd-ddd-ddd-damn |
PureDanceEnergy
la Luna ;)) Poruke: 929 |
a ako njih pobjedite, ja ću s epotrudit dovest vam plesnu neku ekipicu da vam malo navija ... još da ih naučim neku dobru koreografijicu ;)
peta gimnazija je deseti krug pakla koji dante nije vidio jer nije imao dovoljno bodova za upad :))) by anonimus... |
Topić
evo konacnog rezultata
36:25 evo i link sa slikama s tekme http://www.sport-ucenika-zg.hr/srednje/kosarka/slikem.html Bog i Hrvati |
Topić
V. Gimanzija pobjedila III. Gimanziju
jedan kos razlika Bog i Hrvati |
Topić