Biologija
tumnus
...uvijek zima, nikad Božić Poruke: 47 |
# 20.09.2006 21:33
Tema namijenjena biolozima. Dakle, ako imate bilo kakva pitanja u vezi grupe iz biologije, treba vam pomoć ili vam ne paše termin, ovdje se možete javiti. Osim četvrtka u igri je i utorak.
g. Tumnus |
larisa
imam pitanje,vidjela sam da je grupa iz kemije u cetvrtak (21.09) mislim da ne bi bilo fora da moramo birati izmedju biologije i kemije ako se termini budu ubuduce preklapali!!
|
Low_Profile
I was the summer to your heart Poruke: 351 |
dogovor za termin za kemiju ti je bio danas - znači samo dogovor. ja ne znam koji si ti razred, ali ja sam drugi i kemija mi je ponedjeljkom, tako smo se međusobno dogovorili.
The trouble with life is that there's no background music. |
Frinx
covjek otvori temu za biologiju a prvo pitanje je o kemiji, bravo
ko da idete u mioc |
tumnus
...uvijek zima, nikad Božić Poruke: 47 |
grupa iz biologije je četvrtkom za sve razrede i glasovanjem je utvrđeno da najvoše ljudi želi imati četvrtkom.
g. Tumnus |
Low_Profile
I was the summer to your heart Poruke: 351 |
hoće li grupa i dalje biti u petak? jer je većini više pasao četvrtak, a ja vjerojatno ovo polugodište neću moći dolaziti u petak...
samo me zanima The trouble with life is that there's no background music. |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
mislim da će i dalje bit u petak jer se više isplati voditeljima, tako su barem nama rekli
fit ta burn |
ich_LIBA_dich
Akcident :D Poruke: 799 |
Jel' natjecanje sutra u 13?
& Lalica
"Glupost je nebeska sila koja djeluje kao teža ili kao svjetlost , kao vođa i , uopće, kao svemirski elemenat." |
Direktrissa
The Dead Girl Poruke: 889 |
Yah.
Biologija 30.1. Fizika 31.1. Kemija 5.2. Geografija 6.2. Informatika 7.2. Povijest 8.2. Logika i filozofija 9.2. i sva počinju u 13. Musing on the idea of setting someone on fire doesn't mean you really want to set them on fire, it's just the thought of it that makes you happy, but only for a second and then you feel bad, but that second can be a lot of fun! |
fmatovinovic
mini-me Poruke: 829 |
strašno je to što se masu nas iz drugog turnusa predbilježilo za natjecanje u znanju, a nitko nas nije obavijestio kada će biti to natjecanje, koje gradivo itd.; samo će tri učenika iz drugog turnusa prisutstovati natjecanju, koji su se predbilježili u petak(26.!!!) i tada saznali što pišu; to su saznali pukom slučajnosti što je slučajno naletila prof. Pongrac-Štimac, i to nakon što smo pola sata čekali očito bezuspješno na najavljenu grupu iz biologije;
također, neki učenici su se pripremali (isto tako iz drugog turnusa) za ono izlaganje, na kojem je naša škola uspješnija; prvi turnus sada ide na to, dok je nama iz drugog zaboravljeno reći i možemo se molim da se ne vadite na našu prof. jer ste znali što vas čeka fit ta burn |
larisa
gle da te toliko zanimalo mogao si potrazit na netu-imas sve napisano tko, sto ,gdje ,kada i koje gradivo :))
|
tumnus
& Lalica
"Glupost je nebeska sila koja djeluje kao teža ili kao svjetlost , kao vođa i , uopće, kao svemirski elemenat."