|
Gost
|
# 28.04.2010 19:53
jel velika razlika matematke u mat smjeru od one u mat-inf smjeru odnosno informatike iz mat-inf smjeru od one u mat smjeru
I koj ce mi prof bit u kojem smjeru za matematiku informatiku |
|
Gost
|
razlika ti je jedino u tom sta u informatičkom smjeru ne učiš negdje oko dvije lekcije matematike ko matematički smjer i ostatak ti je isti, al također ovisi o profesoru. a informatika ti imas tri sata tjedno, tj imas blok sat s pola razreda i jedan sat \"teorije\" s cijelim razredom.
|
|
Gost
|
a jel ovisi o programu kojeg cu profesora dobit ili?
|
matesonik
luftinšpektor Poruke: 1110 |
Radis pokoju opcionalnu cjelinu vise i malo vise vjezbas. Koji ce biti prof, pitaj vidovitog Milana. Kojeg ces profesora dobiti, nema veze s programom.
|
|
Gost
|
U kojem c++ se radi kod Brođanca
|
|
Gost
|
znam da je ovo matematicka gimnazija, al ako izaberem opci smjer, dal mi se uz mat, hr i str jezik jos zbraja fiz i bio ili geo i pov (kao u drugim opcim gimnazijama) hvala unaprijed :)
|
mfolnovic
Gore, O skoli -> upisi, tamo pise da se jos gleda bio i fiz, pretpostavljam da ce tako biti i ove godine.
Poruka je uređena 18.5.2010 u 23:30 (mfolnovic) |
|
Gost
|
znam da je ovo matematicka gimnazija, al ako izaberem opci smjer, dal mi se uz mat, hr i str jezik jos zbraja fiz i bio ili geo i pov (kao u drugim opcim gimnazijama) hvala unaprijed :) |
|
Gost
|
U kojem c++ se radi kod Brođanca
|
matesonik
luftinšpektor Poruke: 1110 |
Nikojem, nar na redovnom satu.
|
|
Gost
|
boduje li se vladanje u 5. ?
vecina skola je vec objavila sta se boduje za ovu godinu -.-,a v. nista zna li netko gdje bi mogao saznati hoce li se za izvrstno vladanje dobivati bod ili dva ? hvala :D |
zli_limun
pure evil Poruke: 1085 |
eo možeš mene pitat\'.
nećeš ništa dobit\' zato jer si bio/bila bubamara. nema na čemu. |
|
Gost
|
otvorena vrata su 25. svibnja 2010. od 11 do 18 sati, a kolko sati je prezentacija skole
|
paddy
U kojem c++ se radi kod Brođanca Samo je jedan c++. |
Doma93
misli na alat (tipa dev-cpp u kojem rade ostali profesori)
|
matesonik