Jarac
The Goat King Poruke: 895 |
# 06.03.2010 17:25
ne idem na kretu :/ trebali smo al je to propalo
lekićka kaže da se tamo nema šta vidjet za razliku od malte koja je 45 puta manja -.- |
matesonik
luftinšpektor Poruke: 1106 |
Na Malti trebate glumit navijace Hajduka.
HEHE |
skaipankmanijak
omladinac Poruke: 11 |
i mi idemo na maltu. faking 5000 kuna -.-\'
|
Psyho_Myst
ja kroz selo mirišu čevapi iza ćoška sarma Poruke: 2789 |
jako volim kad se ljudi zovu na forumima po muzici koju slušaju. mislim da bi se svi trebali tako preimenovat, da odma znaš ko je kul a ko ne.
|
Psyho_Myst
ja kroz selo mirišu čevapi iza ćoška sarma Poruke: 2789 |
ja bum se zvala milekitićiđoganimanijak.
|
nikikica
@ skaipankmanijak i jarac : malta vam je prezakon za maturalac. imat cete puno slobodnog vremena a izlasci su fantasticni.vjerujte mi, bit cete zadovoljni :)
Poruka je uređena 10.3.2010 u 22:49 (nikikica) |
nina
logos 8D Poruke: 696 |
ne idem na kretu :/ trebali smo al je to propalo lekićka kaže da se tamo nema šta vidjet za razliku od malte koja je 45 puta manja -.- kaj nije vec bilo odluceno da idete u grcku?? jana mi to govori vec 2-3 mjeseca Oo |
|
Gost
|
moze li se upasti u ovu skolu s 59 bodova ?
znam da nitko ne moze predvidjeti buducnost, no kako je bilo proslih godina ? hvala ako itko odgovori ;) |
purgar
fuck yeah! Poruke: 2036 |
možda. ja sam upo s 59. al zapravo dost ovisi o godini. kad sam ja upisivo bilo je dovoljno 56. ne znam kak je bilo zadnjih godina. al mislim da se ne bi trebo\\la brinut.
|
|
Gost
|
s 59 se ziher ne upada, nema nikakve sanse. sigurno.
|
|
Gost
|
a nemora ti bit... moj frend je imo 59 bodova i upo je... sad je prvi razz a informatički je smjer
|
|
Gost
|
e pa moja frendica nije upala sa 60 jedne god :S
sad je treci razz |
|
Gost
|
pazite, nemojte se zezat, ak tu ne upadnete nemate vremena nigdje predat papire, moj frend se nije uspio upisat ni u jednu skolu i pauzirao je godinu...
|
|
Gost
|
MOZE LI MI NETKO RECI TELEFONSKI BROJ SKOLE ???
MOLIM VAS !!!!! |
|
Gost
|
Moze li mi netko reci kad su dani otvorenih vrata 5. gimnazije?????
|
Jarac