| index.php | # Izbrisana poruka |
punkbust3r
# 15.09.2006 19:26
hm... zanimljivo, a bilo bi onda dobro da se za kakav trening dogovorimo...
|
| pixic | # Izbrisana poruka |
jura
# 16.09.2006 14:15
ne znam baš kak će to ić sve skupa...
termin-ipak nam treba bar cca 25m*17m golovi-ko će nam ih dat? ko će igrat protiv nas, sad kad se druga i treća liga razbacala i svi misle da su tak dobri da budu u prvoj..? općenito klubski vaterpolo se raspada u Hrvatskoj, jedino što valja su Mladost i Jug...nemojte me krivo shvatit, ja volim Medveščak, al to više nije ono kaj je bilo prije iako se sad poduzimaju neke mjere i dovode novi ljudi da malo srede situaciju, pa ćemo vidjet što će bit ali ipak sam za ako postoje neke šanse za to sve skupa... zovite Skalu! nek se on zabavi stim kad je već pokrenuo ideju |
Sino
Good guy Poruke: 786 |
hehe, sto se medvescaka tice, cuo sam da je vecina juniora i oni mladji seniori otisla kod Bajsa u dinamo i sad tamo rekreativno igraju protiv nekih klubova... ne bih bas rekao da medvescaku nesto ide... makar mi je zao...
Of all the things I lost, I miss my mind the most... |
punkbust3r
a da organiziramo nekakvu utakmicu protiv Dinama? mislim da nemaju juniore, i vjerojatno ce nas zgazit, al ko ga ......
|
Sino
ne, zasad nemaju juniore... i vjerojatno ce nas zgaziti... al ja sam za :D
jura
ne znam. Vinkler igra tam. Igra moj kašpetan, igra moj frend, igra jedan bivši trener iz Mladosti, igraju i seniori... pitanje dal će im se dat.
al ajmo se prvo pozabavit nekakvim treningom, pa da bar vidimo kolko nas je, ko hoće, ko može... |
jura
*kapetan
|
Sino
definitivno... pa nisam ja ni mislio da dodjemo zujit tamo :P mozda da probamo dogovorit nekako danicicevu...
Bohmica
brijem da bu ti bilo jako teško tam dobit termin zato kaj ima jako puno klubova, a i građanstvo puno zauzme
|
Sino
da, sam tamo mi se cini da bi najlakse golove mogli dobiti, jel uzmes cijeli bazen... al dobro... treba se raspitati takvi su termini na salati i u utrini... brijem da je mladost isto prebukirana... jel ima ko veze sa tim bazenima?
InSoMnIaC
na mladost nevjerujem da cemo moc.. sve prepuno.. imamo sanse mozda na utrinama, mislim da nije tolko popunjena, da bi se mogli negdje ugurat
|
majstor
tirenosaurus Poruke: 191 |
e probajte utrine.. tamo bi se mogli ugurat....
|
| InSoMnIaC | # Izbrisana poruka |
punkbust3r